Om Total Safety AS

 

Total Safety-visjonen er å gå våre kunder til toppen ved å gi topp kvalitet i alle våre tjenester og hjelpe våre kunder med å utvikle bærekraftige og robuste beredskapsorganisasjoner. Vårt oppdrag er å sikre at våre kunder er godt forberedt på å håndtere enhver krise når som helst hvor som helst.

Vi støtter våre kunder med strategisk, operasjonell  og taktisk beredskapstrening, organisere praktisk og psykososial støtte for evakuerer og pårørende i en krise på stedet. Vi organiserer også kundespesifikke hendelser for å øke sikkerhetskunskap, ferdigheter og kunnskaper i arbeidsstyrken.

Alle våre aktiviteter er basert på tre kjerneverdier, som over tid har definert vårt engasjement og blir vår signatur: Vi er svært forpliktet til å støtte våre kunder til suksess og levere gode tjenester. Vi er modige i vår kontinuerlige innsats for å utvikle våre forretningsforbindelser og vårt firma. Våre medarbeidere er dyktige og erfarne fagfolk, og vi er sikre på at våre kunder alltid får den beste servicen mulig.

Våre aktiviteter er organisert i en tjeneste linje med tre forskjellige konsepter: TOTAL opplæring, TOTAL omsorg og TOTAL arrangement.

 

Noen av våre kunder

 

KOntakt info

Adresse:
79 Luramyrveien
Sandnes, Rogaland, 4313
Norway

Epost:
post@totalsafety.no

Telefon:
+47 51 88 37 17