Om Total Safety AS

 

Total Safety-visjonen er å hjelpe  våre kunder i å nå sine mål. Vi skal  levere beste kvalitet i alle våre tjenester og hjelpe våre kunder med å utvikle en  bærekraftige og robust beredskapsorganisasjon i eget hus. Vårt oppdrag er å sikre at våre kunder er godt forberedt på å håndtere enhver krise når som helst hvor som helst.

Vi støtter våre kunder med strategisk, operasjonell  og taktisk beredskapstrening, organiserer praktisk og psykososial støtte for evakuerte og pårørende i en krise på stedet.

Alle våre aktiviteter er basert på tre kjerneverdier, som over tid har definert vårt engasjement og blir vår signatur: Vi er forpliktet til å støtte våre kunder til suksess og levere gode tjenester. Vi er modige i vår kontinuerlige innsats for å utvikle våre forretningsforbindelser og vårt firma. Våre kunder skal oppleve trygghet gjennom våre dyktige og erfarne  medarbeidere., og vi er sikre på at våre kunder alltid får den beste service.

Våre aktiviteter er organisert i en tjeneste linje med tre forskjellige konsepter: TOTAL Training, TOTAL Care og TOTAL Event.

 

Noen av våre kunder

 

KOntakt info

Adresse:
79 Luramyrveien
Sandnes, Rogaland, 4313
Norway

Epost:
post@totalsafety.no

Telefon:
+47 51 88 37 17